Verzending & Retournering

Verzending

Heb je er voor gekozen om je bestelling af te halen?

Dan ben je van harte welkom in ons kantoor in Winterswijk.

Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken waarop je je pakket gratis kunt afhalen.

Kantooradres:

Industrieweg 32

7102 DZ Winterswijk

Klik hier voor een routebeschrijving.

Heb je aangegeven dat je bestelling moet worden bezorgd?

Dan zorgen wij ervoor dat het pakket binnen 1 á 2 werkdagen veilig bij je thuis komt. Wij versturen onze pakketten met PostNL. Wij maken gebruik van het standaard verzendtarief voor pakketten, dat op dit moment €6,75 bedraagt.

Wanneer je bestelling wordt geleverd

Wij versturen onze pakketten tijdens kantooruren. Van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00, leveren wij de pakketten af bij het dichtstbijzijnde pakketpunt. Waar mogelijk proberen we dit zelfs met de fiets of lopend te doen, zodat we de milieubelasting tijdens transport verminderen.

Een bestelling die op maandag t/m vrijdag vóór 16.00 wordt gedaan, wordt dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Deze wordt de dag daarna afgeleverd. Een bestelling die na 16.00 wordt geplaatst, wordt de daarop volgende dag verwerkt en verstuurd. En ontvang je de dag daarna. Bestel je op vrijdag vóór 16.00, dan wordt het pakket in principe de dag daarna bezorgd. Bestellingen die op vrijdag na 16.00 en bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, versturen we op maandag. Deze heb je dan op dinsdag in huis.

 
Je bestelling volgen

Als we je pakket hebben verstuurd, wordt er automatisch een PostNL Track & Trace gegeneerd. Hierover ontvang je een mail met daarin alle benodigde gegevens om de status van je bestelling te kunnen volgen. 

Mocht je deze mail niet hebben ontvangen dan is de Track & Trace ook op te vragen via je account. Ga daarvoor naar het icoontje rechtsboven op de website. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Onder het kopje bestellingen, te vinden aan de linkerkant, vind je alle bestellingen die je hebt geplaatst. Daar staat bij acties een Track & Trace button. Als je hier op klikt kom je terecht op de PostNL Track & Trace pagina die bij jouw bestelling hoort.

Producten die door de brievenbus passen, worden als brievenbuspost behandeld. Het is helaas niet mogelijk de status van deze bestelling te volgen.

Mocht je niet thuis zijn op het moment van afleveren, dan brengt de PostNL bezorger jouw pakket naar afhaalpunt waar je het op een later moment (binnen 7 dagen) op kunt halen. Hierover word je per mail geïnformeerd.

Wij houden je in ieder geval per mail op de hoogte van de status van je bestelling. Mocht je alsnog vragen hebben, dan raden we je aan om contact op te nemen met PostNL. Zij zijn verantwoordelijk voor de levering en hebben inzicht in de status daarvan.

Retournering

Regels voor het retourneren van je bestelling

Retourneren is mogelijk tot 30 dagen na ontvangst van je bestelling, mits je de producten terugstuurt in de staat waarin ze geleverd zijn.

Zorg ervoor dat de producten binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour zijn teruggestuurd.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de retouraanvraag. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

Kosten voor retour zijn voor rekening van de consument.

Bij een ongefrankeerde zending, kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Het is daarom handig om de originele pakbon aan de retourzending toe te voegen.

Onnodige schade aan het product, kan in rekening worden gebracht.

 
Invullen retourformulier als terugkerende klant (met account)

Om een artikel terug te sturen, ga je naar het icoontje rechtsboven op de website. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Onder het kopje bestellingen, te vinden aan de linkerkant, vind je alle bestellingen die je hebt geplaatst. Daar staat bij acties ‘Annuleringsverzoek’. Als je hier op klikt, kom je terecht bij een formulier voor retouraanvraag.

Vul alle benodigde informatie in en druk op verzenden. Wij nemen je retouraanvraag dan in behandeling. Zodra de aanvraag is verwerkt en wij de retour hebben ontvangen, betalen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de retouraanvraag. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

Invullen retourformulier als eenmalige klant (zonder account)

Om een artikel terug te sturen, ga je naar de orderbevestigingmail. Daar staat een link (‘Klik hier om uw bestelling te openen op de webpagina of om een annuleringsaanvraag te doen’). Als je daar op klikt kom je op de webpagina van de order. Hier vind je alle informatie over je order. Klik op de link (‘Wil je deze bestelling annuleren? Klik hier’) om het retourformulier in te vullen.

Vul alle benodigde informatie in en druk op verzenden. Wij nemen je retouraanvraag dan in behandeling. Zodra de aanvraag is verwerkt en wij de retour hebben ontvangen, betalen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de retouraanvraag. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld
schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de  overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres

Industrieweg 32

7102 DZ Winterswijk

t.a.v. Expeditie

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Herroepingsformulier

Download het formulier voor herroeping (Word)

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
  • [Datum]

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Geen producten in winkelwagen.