Onze verkooppunten

Onze verkooppunten

Naast onze webshop hebben we ook een aantal fysieke verkooppunten. Een overzicht van de winkels waar onze items worden verkocht, vind je hieronder.

Opnieuw en nieuw in winterswijk

Onze producten wordt van A-tot-Z in Winterswijk gemaakt. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ons eerste fysieke verkooppunt een van onze fantastische lokale ondernemers is: Opnieuw en Nieuw.

Opnieuw en Nieuw wil mensen in Winterswijk en omgeving de mogelijkheid bieden om hun nieuwe, tweedehandse en zelfgemaakte (design)producten te kopen en te verkopen. Zoals op hun website te lezen is: “Onze winkel is een unieke “duo winkel” : Wij hebben twee winkels in één met een oppervlakte van 1250 m2. Bij Opnieuw en Nieuw verhuren wij stellingen en verkopen de mooiste producten van onze klanten. En Design4all.nu is dé winkel met nieuwe en tweedehands design meubels en allerlei woonaccessoires!”

En daar passen onze prachtige Cut-Out producten perfect tussen. We hebben een eigen shop-in-shop in het Design4all gedeelte op de begane grond. Dus mocht je in de buurt wonen en de producten heel graag willen zien, uitproberen en aanraken. Dan ben je welkom bij Opnieuw en nieuw, waar de koffie altijd klaar staat.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00 tot 17.00

Jouw winkel als verkooppunt?

Onze producten ook in jouw museumwinkel, conceptstore of woonwinkel? Ben je interieurstylist of projectinrichter? Of ben je op een andere manier geïnteresseerd om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden. Omdat we hele korte lijntjes hebben, zijn we erg flexibel en is er van alles mogelijk.

BEDRIJFSGEGEVENS

Cut-Out Design is onderdeel van

Contour Covering Technology B.V.

KVK: 08029084

BTW: NL002199269B01

IBAN: NL31ABNA0244696373

Niet bij jou in de buurt?

Gelukkig kun je ook via onze webshop bestellen.

Geen producten in winkelwagen.