Onze verkooppunten

Onze verkooppunten

Naast onze webshop hebben we ook een aantal fysieke verkooppunten. Een overzicht van de winkels waar onze items worden verkocht, vind je hieronder.

Loods 5 in Duiven

Per 1 april zijn onze producten te vinden bij Loods 5 in Duiven. Samen met Brandthout Dutch Designart hebben we een unieke zelf vormgegeven unit. Als twee Winterswijkse bedrijven die allebei gespecialiseerd zijn in lasergesneden design producten, kon een samenwerking niet uitblijven. Brandthout maakt prachtige lasergegraveerde citymaps op hout en aluminium. Deze vind je aan de rechterkant van de unit. Sinds kort hebben ze ook een assortiment aan exclusieve lampen, die in het midden van de unit hangen.

Aan de linkerkant van de unit vind je ons assortiment wijnrekken en in het midden op tafel staan onze Kandulairs. Van bijna alle Cut-Out producten ligt er voorraad in de unit, dus je kunt je aankoop meteen mee naar huis nemen!

Ga snel een kijkje nemen bij Loods 5!

Bezoekadres

Cartograaf 14

6921 EZ Duiven

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00

Zaterdag: 10.00 tot 18.30

Zondag: 12.00 tot 18:00

Jouw winkel als verkooppunt?

Onze producten ook in jouw museumwinkel, conceptstore of woonwinkel? Ben je interieurstylist of projectinrichter? Of ben je op een andere manier geïnteresseerd om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden. Omdat we hele korte lijntjes hebben, zijn we erg flexibel en is er van alles mogelijk.

BEDRIJFSGEGEVENS

Cut-Out Design is onderdeel van

Contour Covering Technology B.V.

KVK: 08029084

BTW: NL002199269B01

IBAN: NL31ABNA0244696373

Niet bij jou in de buurt?

Gelukkig kun je ook via onze webshop bestellen.

Geen producten in winkelwagen.